Politika o kolačićima

Land Rover bi htio koristiti kolačiće da pohrani informacije na vaš računar kako bismo poboljšali svoju stranicu i kako bi nam bilo omogućeno da vam reklamiramo one proizvode i usluge za koje smatramo da bi vas mogli zanimati. Jedan od kolačića koje koristimo je bitan za funkcioniranje dijelova stranice i zato je već postavljen. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće sa ove stranice, ali onda neki elementi neće pravilno funkcionirati. Da saznate više o kolačićima i kako ih izbrisati, ili o ponašanju na internetu kada je u pitanju reklamiranje, molimo pogledajte našu politiku privatnosti. Zatvaranjem, vi ste saglasni s korištenjem kolačića u skladu s našom politikom kolačića.


U redu

LAND ROVER OBEĆANJE KUPCU

Svako vozilo koje nosi znak Land Rover je napravljeno da bez problema vozi po najtežim terenima na svijetu. To znači da naš Approved program mora biti temeljit i nadilaziti granice kako bismo bili sigurni da će sva naša vozila nastaviti odgovarati izazovima bez obzira kroz šta sve prolaze.

Vaše Approved vozilo iz Land Rovera je besprijekorno baš kako biste to i očekivali. Kako bismo osigurali da vozilo napušta prodajno mjesto u najboljem mogućem stanju, dajemo Approved obećanje kupcu. Stoga možete biti bezbrižni i garantujemo vam da će vam vaše vozilo omogućiti najsmireniju i najspretniju moguću vožnju.

DVOGODIŠNJA NEOGRANIČENA LAND ROVER APPROVED GARANCIJA NA PREĐENE KM ILI NA 150.000 KM

DVOGODIŠNJA NEOGRANIČENA LAND ROVER APPROVED GARANCIJA NA PREĐENE KM ILI NA 150.000 KM

Posebno napravljena za Land Rovere mlađe od 5 godina koji su prešli manje od 150,000 kilometara u momentu kupovine. Posao obavljaju isključivo obučeni tehničari za Land Rover i koriste originalne dijelove, odobrene alate i dijagnostičku opremu. Ništa manje. Nema ograničenja u broju reklamacija koje možete napraviti, sve do kupovne cijene automobila, a garancija vrijedi dvije godine bez obzira na broj pređenih kilometara. Ovo je dostupno jedino putem ovlaštenog prodajnog mjesta Land Rovera.

Pretražite Approved vozila
POMOĆ 24/7 NA EVROPSKIM CESTAMA TOKOM 24 MJESECA

POMOĆ 24/7 NA EVROPSKIM CESTAMA TOKOM 24 MJESECA

Land Rover Assistance je stvorena da vam obezbijedi bezbrižnost i u slučaju potrebe, istinski besprijekornu uslugu. Pokriva sve slučajeve, od kvara ili saobraćajne nesreće do manjih hitnih slučajeva kao što su probušena guma ili gubitak ključeva. Vaše vozilo je pokriveno tokom cijelog vremena trajanja garancije i stojimo vam na usluzi 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Budite uvjereni, ako vam bude potrebna pomoć kod kuće, aranžmane za daljnje putovanje, iznajmljivanje auta, ponovna isporuka auta, ili smještaj, sve to je uključeno.

Pretražite Approved vozila
PREGLED U 165 TAČAKA

PREGLED U 165 TAČAKA

Postoji strogi popis sa 165 tačaka za pregled koji treba doslovno slijediti. Ovo obezbjeđuje vašem vozilu da bude u optimalnom stanju što se tiče električnih i mehaničkih stavki i da i njegova karoserija bude besprijekorna. Koristimo najnovije tehnologije, alate i dijagnostičku opremu i naši tehničari izvode ove provjere s najstrožom ozbiljnošću. Pregled uvijek uključuje provjeru boje, unutrašnjosti auta, kompletnu pripremu motora, cestovni test i konačni pregled prije nego neki od naših Land Rover tehničara potpiše primopredaju vozila. Sva vozila moraju proći svih 165 tačaka pregleda kako bi bili Land Rover Approved vozila.

Pretražite Approved vozila
NAŠI TEHNIČARI

NAŠI TEHNIČARI

Radi se o određenoj vrsti osobe koja može pokazati visok nivo profesionalizma, vještina i posvećenosti detaljima kako mi to očekujemo. Sve poslove popravke automobila izvode naši obučeni Land Roverovi tehničari koristeći određene alate, dijagnostičku opremu i originalne Land Rover dijelove. Mi uvijek radimo prema najstrožijim mogućim standardima i zbog toga samo naša Approved prodajna mjesta uvijek treba da obavljaju radove.

Pretražite Approved vozila
CESTOVNI TEST

CESTOVNI TEST

Vozila podliježu cestovnom testu u toku kojeg naši tehničari procjenjuju jedinstvene performanse karakteristične za svako vozilo. Npr. pregledaju se suspenzija, vibracije, sistem kočenja, performanse motora, prenos i još devet drugih specifičnih područja, sve to kako bi se osigurale optimalne performanse vozila. Zbog provođenja tako rigorozne kontrole garantujemo kvalitetu vašeg Approved vozila.

Pretražite Approved vozila
NEOVISNA PROVJERA HISTORIJE I KILOMETRAŽE

NEOVISNA PROVJERA HISTORIJE I KILOMETRAŽE

Historija svakog vozila se temeljito provjerava koristeći pri tom vodeće neovisno istraživanje na tržištu. Sva vozila dolaze s neovisno verificiranom kilometražom i certificiranom historijom vlasnika vozila kako bismo osigurali da nema neizmirenih dugovanja i da nije ukradeno ili otpisano. Ovo vam daje sigurnost da se možete bez brige odvesti znajući da vaše novo Approved vozilo ima punu historiju i da će ispuniti vaša očekivanja.

Pretražite Approved vozila
NEOVISNO PREGLEDAN

NEOVISNO PREGLEDAN

Kako bismo održali visoke standarde koje smo postavili i sebi i našim prodajnim mjestima, redovno radimo neovisnu kontrolu našeg servisa, objekata i osoblja. Ovo pokriva sve aspekte Approved programa iz perspektive kupca, od objekata do samih automobila. Time što koristimo nepristrano tijelo da verificira naše standarde, uvijek smo u stanju isporučiti u skladu s našom etikom i vjerovanjima koji su "temeljiti i nadilaze granice".

Pretražite Approved vozila